Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Bednář ladí kádr Hradce před startem sezony, Koukal věří v úspěch

Pouze semifinálovou účastí skončila uplynulá sezona pro hokejisty Hradce Králové. Ambiciózní vedení klubu se po neúspěšném ročníku rozhodlo ke změně strategie – místo zkušených hráčů chce napříště Hradec více sázet vlastní mladší hráče. A novou vizi má realizovat ještě loni kapitán hradeckých, nyní už sportovní manažer Jaroslav Bednář.

Sport
zdroj: ČT4

"Dá se říct, že vím, co hráči potřebují. Vím, který hráč by asi měl ještě přijít, který chybí. Ten cit pro to mám a musím podotknout, že mě to hrozně baví a že je to práce, kterou jsem si vždycky přál dělat, "svěřil se novopečený funkcionář Bednář.

Kádr Východočechů pod jeho vedením zaznamenal největší obměnu ze všech extraligových týmů. Třináct hráčů odešlo, devět přišlo. Další čtyři hokejisté absolvují v týmu zkoušku. Mountfield však nedoplnil tým jen mladíky. Získal i zajímavá jména, například urostlého Tomáše Vincoura z Brna, který by měl nahradit bojovníka Köhlera. Přišel také americký brankář Brandon Maxwell, protože jednička minulých dvou sezon Patrik Rybár zkouší štěstí v Detroitu v NHL.

A v Hradci tak věří, že v následující sezoně budou patřit do extraligové špičky. "Já doufám, že budeme hrát nahoře. Ani si nedovedu představit nic jiného pod naším majitelem. A doufám, že se budeme rvát o horní příčky, a i když se ten kádr obměnil, že sílu budeme mít," myslí si útočník Hradce Petr Koukal.

Je nám líto, video expirovalo.
V hokejovém Hradci Králové došlo během léta k "zemětřesení"
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články