Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Repríza finále vítěze nepoznala, Plzeň v Chrudimi excelovala při power-play

Prestižním zápasem doposud stoprocentně úspěšných týmů se uzavřelo 4. kolo nejvyšší futsalové soutěže. V repríze loňského finále remizovala Chrudim s Plzní 3:3. Domácí vedou tabulku zásluhou lepšího skóre, hosté vstřelili všechny góly při hře bez brankáře.

Je nám líto, video expirovalo.
Repríza futsalového finále vítěze neměla

Obhájci titulu z Chrudimi měli famózní vstup do utkání a už ve 2. minutě je poslal do vedení Max. V 16. minutě zdvojnásobil náskok Pavel Drozd, ale hosté okamžitě reagovali odvoláním brankáře Lukáše Němce. Během power-play si vypracovali řadu šancí a jednu z nich proměnil Peter Kozár, jenž pohotově zužitkoval přihrávku Michala Holého.

Po přestávce se obě mužstva na chvíli odmlčela. Ve 30. minutě však ukázal brilantní techniku a chladnokrevnost v zakončení David Drozd, který nedal Němcovi sebemenší šanci zasáhnout. Krátce nato ale slušně zaplněnou halu zmrazil během další power-play Holý a konečnou podobu výsledku dal ostrostřelec Michal Seidler po nezištném pasu Lukáše Rešetára. 

"Při hře čtyři na čtyři jsme byli lepší, ale pokud hraje Plzeň přesilovku takhle dobře, tak nemá důvod to měnit. Je to sport, musíme se na to znovu připravit. Na druhou stranu je škoda, že v momentech, kdy jsme jim sebrali míč, jsme je nedokázali potrestat gólem do prázdné branky," hodnotil domácí Tomáš Koudelka.

"Power-play samozřejmě pilujeme už delší dobu, je to naše nejsilnější zbraň. Máme v ní navrch, cítíme to tak a zase se nám to povedlo," řekl hostující Rešetár s odkazem na loňskou finálovou sérii, ve které se při hře bez brankáře Plzeň několikrát prosadila. Z titulu se ovšem radovala Chrudim po vítězství 3:1 na zápasy.

Futsalová první liga - 4. kolo:

Chrudim - Plzeň 3:3 (2:1)

Slavia Praha - Olomouc 8:4 (5:3)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články