Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Pogba musí na operaci. Kotník mu znovu dělá problémy

Další měsíc bude fotbalistům Manchesteru United chybět záložník Paul Pogba. Francouzský hráč musí podstoupit operaci kotníku, s nímž má potíže od konce září. Pogba za klub v sezoně odehrál jen osm zápasů. 

Paul Pogba
zdroj: REUTERS autor: Andrew Yates

Na podzim Pogba již jednu operaci absolvoval. Po téměř tříměsíční pauze se vrátil těsně před Vánoci a jako střídající hráč nastoupil jen dvakrát.

Po středeční ligové prohře United s Arsenalem (0:2) kouč Ole Gunnar Solskjaer oznámil, že návrat se odkládá kvůli další operaci. "Není to nic vážného, ale lékaři mu doporučili, aby na ni šel co nejdříve. Pak bude mimo tři až čtyři týdny," řekl Solskjaer.

Zpráva o Pogbových problémech přišla krátce poté, co se jeho agent Mino Raiola ostře vyjádřil na adresu Rudých ďáblů. "Pogbův problém je Manchester. Je to klub, který je mimo realitu a bez sportovního plánu. Nikoho bych tam už nepřivedl. Zničili by i Maradonu, Pelého a Maldiniho. Paul potřebuje klub a tým, jakým byl předtím Juventus," uvedl Raiola.

Právě z turínského celku se Pogba v létě 2016 vrátil na Old Trafford za 105 milionů eur (téměř 2,7 miliardy korun). United z něj tehdy udělali nejdražšího fotbalistu historie.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články