Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Piqué: Pro Barcelonu bude velmi složité vyhrát ligu, Real body asi neztratí

Jako velice složité vidí obránce Barcelony Gerard Piqué cestu za obhájením ligového titulu. Katalánci v utkání 30. kola španělské ligy remizovali v Seville 0:0 a tabulku vedou o tři body před Realem Madrid. Ten má ovšem k dobru nedělní zápas na hřišti San Sebastianu. A obránce Barcelony neočekává, že by "Bílý balet" ve zbytku sezony ztratil příliš bodů.

Gerard Piqué z Barcelony
zdroj: ISIFA/EPA/ autor: Alejandro Garcia

"S ohledem na to, jak se teď zápasy vyvíjely, bude pro nás velmi složité vyhrát ligu. Kvůli remíze jsme se dostali do pozice, kdy už nemůžeme spoléhat na sebe. Když se podíváme na rozpis soutěže, je těžké představit si, že Real Madrid bude ztrácet body. Pořád do toho ale dáme všechno a pokusíme se vyhrát," uvedl třiatřicetiletý Piqué.

Částečně s ním souhlasil i trenér Quique Setién. "Realita je taková, že nyní to nemáme ve svých rukách. To se ale může změnit. Myslím si, že ani Realu se nepovede vyhrát všechna zbývající utkání. Už předem jsme věděli, že po restartu soutěže bude prakticky nemožné vyhrát všechny zápasy. Ne že bych byl spokojený s bodem, ale pořád je to lepší než prohra," uvedl jednašedesátiletý Setién.

Barcelona ve třetím utkání po koronavirové pauze poprvé zaváhala a nenavázala na předchozí vítězství nad Mallorcou (4:0) a Leganés (2:0).

"Bylo to náročné utkání a nehráli jsme špatně, ale převládá v nás pocit, že jsme ztratili dva body, protože jsme měli více šancí a Sevilla na konci působila unaveně. Je to ale třetí tým ligy, špičkové mužstvo, takže bychom neměli být tak překvapení, že to bylo těžké," řekl osminásobný ligový mistr Piqué.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články