Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Napodobení podzimní kanonády? Nikoliv. Raptors zdolali Prosex 3:0

Celý zápas Raptors tlačili, tentokrát se však Prosex držel. Projekt Můj fotbal živě na jaře odstartoval duelem pražského přeboru III. třídy skupiny A. V tabulce třetí Prague Raptors nenapodobili podzimní kanonádu 28:1 proti beznadějně poslednímu Prosexu. Nyní svého soupeře porazili 3:0 po brankách Tima Sommera, Mauri Sota a ve druhé půli Mattia Chiodiho.

Prosex potvrdil na jaře zlepšené výkony, když si ve druhé polovině sezony už připsal i vítězství. Tentokrát hrál v obraně poměrně organizovaně, i když jej několikrát podržel brankář Dominik Fischer. "Přistoupili jsme k tomu utkání zodpovědněji než v jiných zápasech a asi se to na výsledku i ukázalo," řekl po utkání gólman Prosexu.

Po nesmělém začátku otevřel skóre až po osmnácti minutách střelou placírkou na vzdálenější tyč Tim Sommer. Do poločasu ještě zvýšil na 2:0 Mauri Sota, který dorazil Fischerem vyraženou střelu Alexe Aionitoaieho. 

Z řady šancí se už prosadil v 74. minutě pouze Mattia Chiodi, který hlavou uklidil míč k tyči. "S výsledkem jsme nakonec spokojení, protože jsme potřebovali hlavně tři body," uvedl Chiodi, hráč Raptors, kteří jsou složení z 18 národností.

Ve druhém poločase ale opět rezonovaly hlavně dobré zákroky Fischera. Na jeho bránu šlo 22 střel. "Nenudil jsem se, zachytal jsem si výborně. Ale šlo to uhrát ještě líp, těch gólů jsem nemusel dostat tolik," dodal Fischer.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články