Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Střelec Kolarov věnoval gól funkcionáři srbského svazu, který je po mrtvici

Rozhodl zápas. Kapitán srbských fotbalistů Aleksandar Kolarov vystřelil na šampionátu Srbsku výhru proti Kostarice. Svůj vítězný gól věnoval sportovnímu řediteli srbského svazu Goranu Bunjevčevičovi. Pětačtyřicetiletý bývalý jugoslávský reprezentant se v nemocnici zotavuje po mrtvici a následné operaci.

Kolarov
zdroj: ČTK/ABACA autor: AA/ABACA

"Má zdravotní potíže, a chceme jemu a jeho rodině takto vzkázat, že na něj myslíme a že má naši stoprocentní podporu," řekl Kolarov, když přebíral cenu pro hráče utkání.  

Jako správný kapitán zařídil Srbsku výhru perfektně provedeným přímým kopem v 56. minutě. "Ten přímák přišel v důležité chvíli. Věděl jsem, že pokud to trefím, mohu tím změnit celý zápas. Přesně to jsem udělal a jsem za to rád," prohlásil obránce AS Řím.  

Jeho gól byl vůbec první na nově postaveném stadionu v Samaře a za to dostal zvláštní odměnu. "Rozhodli jsme se odměnit hráče, který tu vstřelí první gól. Za skvělou trefu jsme Kolarovovi předali certifikát na automobil značky Lada," řekl gubernátor samarské oblasti Dmitrij Azarov.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články