Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Zmar proti dokonalosti. Těžko se to kouše, posteskl si po debaklu Liverpoolu Klopp

Neapol přehrála rozdílem třídy Liverpool. Trenér anglického celku Jürgen Klopp neskrýval po porážce v úvodním duelu Ligy mistrů rozhořčení. Ve hře jeho týmu podle něj nefungovalo takřka nic, Neapoli téměř vše. Finalisté minulého ročníku milionářské soutěže pokračují v mizerném vstupu do sezony.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Neapol - Liverpool

"Těžko se to kouše. Zaprvé Neapol sehrála skvělé utkání, my nikoliv. Nebyli jsme kompaktní v obraně ani v útoku, nefungoval nám presink. Dva góly jsme jim naservírovali jako na podnose. Pokud se Wolves koukali na dnešní zápas, museli jsme jim být k smíchu," řekl Klopp po utkání televizi BT Sport s narážkou na nadcházející ligový duel proti Wolverhamptonu.

Liverpool prohrával na stadionu Diega Maradony už po poločase o tři branky, postupně se prosadili Zieliňski z penalty, Anguissa a Simeone. Rozdíl mohl být ještě vyšší, domácí ale neproměnili řadu dalších šancí a druhý pokutový kop zneškodnil Osimhenovi brankář Alisson. Po půli se trefil ještě jednou Zieliňski a skóre zkorigoval Díaz.

"Soupeř byl výrazně lepší než my. Nemůžeme být v obraně takhle otevření a prostupní, Neapol měla spoustu prostoru k nebezpečným útokům. Měli bychom se rychle probrat," uvedl obránce Andy Robertson.

"Musíme se dát dohromady a znovu začít předvádět naši hru. Momentálně k tomu máme daleko. A musíme to zvládnout uprostřed sezony Premier League i Ligy mistrů," dodal Klopp, jehož tým v posledních sedmi soutěžních utkáních vyhrál jen dvakrát.

Neapol se veze na vítězné vlně

Neapol naopak zůstává v sezoně neporažená a v úvodu milionářské soutěže navázala na dobré výsledky ze Serie A, v níž je druhá za Atalantou.

"Je to vynikající výsledek, který je umocněný zvučným jménem soupeře. Pro nás je ale důležité, abychom hráli svou hru proti jakémukoliv soupeři a bez velkých výkyvů," řekl domácí kouč Luciano Spalletti televizi Amazon.

"Z naší strany to byl skoro dokonalý zápas. S takovou hrou můžeme dojít hodně daleko," podotkl dvougólový střelec Piotr Zieliňski.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články