Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Je to zločin, komentoval trenér Klopp nahuštěný program Manchesteru United

Tři zápasy v pěti dnech čekají v Premier League fotbalisty Manchesteru United. Posledním ze tří soupeřů United bude ve čtvrtek Liverpool, jehož německý kouč Jürgen Klopp nabitý program soupeře komentoval rezolutně: "Hrát v neděli, úterý a čtvrtek je zločin."

Jürgen Klopp
zdroj: ČTK/AP

Manchester United, který hájí druhé místo v tabulce, zvítězil v neděli na hřišti Aston Villy 3:1. V úterý v silně kombinované sestavě podlehl třetímu Leicesteru 1:2, což zajistilo v předstihu titul Manchesteru City.

Klopp uvedl, že by rovněž hráče při takovém programu šetřil. "Ole Gunnar Solskjaer a hráči za to nemohou. Ptám se sám sebe, jestli bych to taky udělal. Ano. Musel bych. Je konec sezony a hráči toho mají dost," uvedl trenér loňského šampiona anglické ligy před čtvrtečním zápasem, který byl odložen 2. května kvůli protestům fanoušků, již vnikli na uzavřený stadion v Manchesteru.

"Premier League to vysvětlila tím, že žádný jiný tým by neměl doplatit na to, co se stalo v Manchesteru. Řekl bych, že pro West Ham a Liverpool tohle moc nedopadlo," řekl Klopp v narážce na to, že Leiceister díky výhře nad oslabeným mužstvem United odskočil pronásledovatelům.

Úterní zápas se obešel bez protestů, které však podle zpráv na sociálních sítích ve čtvrtek hrozí opět. Klopp obavy o svůj tým nemá. "Věříme úřadům. Ani minule jsme nebyli v nebezpečí," uvedl trenér.

Příznivci Manchesteru protestují proti americkým vlastníkům klubu Glazerům poté, co se United podíleli na založení Superligy, i když projekt kvůli vlně nevole záhy zkrachoval.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články