Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Kušnírovu rozlučku s kariérou pokazila Vlašim a vyhrála v Třinci

Úspěšnou tečku za letošním druholigovým ročníkem udělali fotbalisté Vlašimi. V posledním utkání druhé ligy vyhráli v dohrávce 24. kola v Třinci 2:1 a překazili domácímu kapitánovi Ondřeji Kušnírovi loučení s aktivní kariérou. Díky vítězství se Středočeši posunuli v tabulce na konečné osmé místo, Třinec zůstal třináctý.

Ondřej Kušnír jako kapitán Třince
zdroj: ČTK autor: Josef Vostárek

Do utkání lépe vstoupila Vlašim, ale její hráči dvakrát trefili jen břevno. Naopak Třinec proměnil díky Weberovi hned první šanci, hosté však ve druhé půli po gólech Závišky a Vrány skóre otočili.

Šestatřicetiletý Kušnír přišel do Třince předloni z Dukly, předtím nastupoval za Liberec, Žižkov, Olomouc a Spartu, se kterou v roce 2010 získal titul. Celkem v první lize odehrál 183 utkání a dal 15 branek. Čtyřnásobný reprezentant má za sebou také angažmá v kazašském Tobolu Kostanaj a Rapidu Bukurešť.

Třinec kvůli nejmenovanému fotbalistovi nakaženému koronavirem musel v červnu do čtrnáctidenní karantény a Ligová fotbalová asociace mu odložila zápasy s Vítkovicemi, Pardubicemi a Vlašimí. Kvůli tomu se druholigová sezona protáhla o tři dny.

Dohrávka 24. kola druhé fotbalové ligy:

Třinec - Vlašim 1:2 (1:0)

Branky: 24. Weber - 55. Záviška, 62. Vrána. Rozhodčí: Julínek - Dohnálek, Bureš. ŽK: Broukal, Frizoni (oba Vlašim). Bez diváků.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články