Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Zopakují Pardubice kanonádu? Liberec chce pomstu za podzimní výprask

První vzájemné měření sil v sezoně mělo jasného vítěze. Tři body uzmuli fotbalisté Pardubic, kteří Liberec porazili 3:0. Nyní se soupeři potkávají znovu. V rámci předehrávky 21. kola první ligy se střetnou na půdě Slovanu, který chce Východočechům výprask oplatit. Navíc v případě vítězství se nejméně do víkendu dostane na čtvrté místo neúplné tabulky před Jablonec. Pokud vyhraje nováček soutěže, poskočí před svého soka na pátou příčku. Přímý přenos utkání sledujte na ČT sport nebo webu ctsport.cz od 17:40.

"Pardubice překvapují celou ligu. Je to velmi dobře organizovaný tým, složený z hladových fotbalistů a velmi dobře vedený trenéry. Momentálně si na nich vylámal zuby Baník, který s nimi minule prohrál. Na to, že je to nováček, jim síly stále nedochází a čeří vodu. Velmi dobrá práce celého týmu," řekl liberecký trenér Pavel Hoftych, jehož tým bodoval v posledních čtyřech kolech a doma v lize neprohrál šestkrát za sebou.

"Máme Pardubicím za podzim co vracet, v Ďolíčku jsme tenkrát prohráli 0:3 v kombinované sestavě. Nachystáme se tak, abychom na ně byli dobře připraveni," dodal třiapadesátiletý bývalý kouč.

Pardubice vyhrály tři z posledních čtyř kol. Venku ale v této ligové sezoně získaly jen 10 z celkových 31 bodů. "Liberec má velkou kvalitu, pokouší se dostat na pohárové příčky. My se nenecháme zmást výsledkem z podzimního utkání, které jsme vyhráli, bude to úplně jiný zápas," prohlásil pardubický trenér Jaroslav Novotný, který vede mužstvo spolu s Jiřím Krejčím.

"Předpokládáme, že domácí se budou tlačit dopředu se snahou rozhodnout o bodovém zisku, i když jim spíše vyhovuje hra do otevřené obrany," dodal dvaašedesátiletý kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články