Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Slavia dostala před odvetou předkola volno. LFA odložila její duel s Olomoucí

Po prohře 0:2 v Budapešti jsou fotbalisté Slavie před odvetou 3. předkola Ligy mistrů v těžké pozici. Rozhodli se proto požádat o odložení sobotního ligového střetnutí s Olomoucí. Ligová fotbalová asociace (LFA) žádosti vyhověla, s přesunem termínu souhlasila i Sigma.

Český šampion se kvůli problémům s letadlem zdržel při návratu po středečním úvodním utkání 3. předkola Ligy mistrů v Budapešti proti Ferencvárosi, a navíc už v úterý hraje domácí odvetu v Edenu.

"Vzhledem k předběžnému souhlasu všech zúčastněných zastavujeme prodej vstupenek. Děkujeme vedení LFA a zejména soupeři z Olomouce za velkorysé gesto. Tým tak bude mít stejný čas na přípravu jako soupeř," uvedl na sociální síti Twitter Tvrdík.

Červenobílí měli k zápasu s Olomoucí nastoupit v sobotu v 19:00 v Edenu. Nový termín zatím LFA neurčila. Ferencváros má kvůli odvetě na Slavii víkendový duel maďarské ligy odložený.

"Celý rok včetně mistrovství Evropy je Slavia tahounem české reprezentace se všemi souvisejícími dopady. V úterý hrajeme zápas roku, na přípravu jsou čtyři dny. Požádali jsme o odklad zápasu, abychom pro přípravu udělali maximum. Podobně jako náš soupeř z Budapešti, který o víkendu nehraje. Nic víc," dodal později Tvrdík.

Pražané ve středu v Budapešti prohráli 0:2 a zkomplikovali si cestu do závěrečného 4. předkola Ligy mistrů, v němž jde o postup do skupiny.

Je nám líto, video expirovalo.
Slavia první duel s Ferencvárosem prohrála o dva góly
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články