Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Sivok je zpět v českobudějovickém Dynamu, stal se sportovním manažerem

Comeback do známého prostředí hlásí Tomáš Sivok. Bývalý reprezentant se totiž vrací do Českých Budějovic, kde bude působit jako sportovní manažer. V čele sportovního úseku nahradí Martina Vozábala, kterého majitel Dynama Vladimír Koubek tento týden odvolal.

"Hledali jsme náhradu a našli ji v osobě Tomáše Sivoka. Velmi se na tuto spolupráci těším, jeho charisma a vztah k mateřskému klubu, v němž nedávno skončil i aktivní kariéru hráče, jsou pro nás velkým příslibem," uvedl Koubek.

"Ve sportovním úseku nás čeká hodně práce, protože se Martin Vozábal svého poslání bohužel nezhostil a v posledních týdnech se mu v jeho práci příliš nedařilo," dodal předseda klubového představenstva.

Sedmatřicetiletý Sivok ukončil v českobudějovickém dresu kariéru loni v létě rok po svém návratu. Bývalý reprezentační kapitán prošel také Spartou, Udine, Besiktasem Istanbul, Bursasporem a Maccabi Petah Tikva. Za národní tým odehrál 64 utkání a pětkrát skóroval. Loni v zimě usiloval o koupi Dynama, ale tehdejší majitelé jeho nabídku odmítli.

Také Vozábal byl s jihočeským klubem spojen dlouhá léta. V Českých Budějovicích strávil nejdelší část své hráčské kariéry, následně v klubu zastával roli sportovního ředitele a asistenta trenéra. V čele klubu stál od února 2015.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články