Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Plzeň i Sparta, dva bezchybní, budou chtít využít zaváhání Slavie

Využít zaváhání Slavie, která ztratila první body v Praze s Jabloncem, budou chtít dnes další favorité fotbalové ligy. Stoprocentní úspěšnost budou chtít udržet sparťané, kteří hostí na svém stadionu nováčka z Příbrami a věří, že frustrace z vyřazení v předkole Evropské ligy už je pryč. Dosud také jen vítězící mistr z Plzně jede do Karviné a věří, že vylepší svou údernou sílu, protože zatím dal jenom šest gólů. Zápas Sparta - Příbram můžete sledovat od 17.50 v on-line reportáži na webu ctsport.cz.

Sparťanská radost
zdroj: ČTK autor: Hájek Ondřej

Sparta - Příbram (18.00)

Sparta v minulém kole nadělovala v Teplicích, kde zvítězila 4:0, a věří, že stín z vyřazení ve druhém předkole Evropské ligy je definitivně pryč. Se stoprocentní bilancí v zádech půjde do domácího zápasu proti Příbrami jednoznačně v roli favorita, přestože má nováček nejvyšší soutěže na kontě už sedm bodů.   

"Příbram jsme viděli. Hrála třikrát doma, kde je výrazně silnější. Ale nesmíme nic podcenit, protože má zajímavé hráče. Nechceme se nicméně příliš dívat na to, s kým hrajeme, ale spíš na to, jak budeme hrát my," uvedl sparťanský trenér Zdeněk Ščasný.

Jeho protějšek Josef Csaplár je se vstupem do ligy spokojen. "Celkem se povedl. Těší mě, že hrajeme dobrý fotbal. Teď nás ovšem čeká jiný typ utkání. Bude to nádherné. Všichni se na něj těšíme, na atmosféru, na diváky. Pořád je to Sparta a hráče ani není třeba motivovat. Budeme chtít hrát i na Letné náš fotbal."

Karviná - Plzeň (15.00)

Úřadující šampioni budou hájit stoprocentní bilanci na stadionu slezského týmu, jenž zatím v nové sezoně nevytěžil ani bod. "S tím, že máme dvanáct bodů, jsem samozřejmě spokojený. Na druhou stranu i my k sobě musíme být trochu kritičtí, protože určité pasáže zápasů nebyly tak ideální, jak se jeví výsledkově," prohlásil kouč Viktorie Pavel Vrba.

"Máme skóre 6:1, což znamená, že gólů moc nedáváme. S tím příliš spokojení nejsme. Karviná je ve složitější situaci. Má nejtěžší los ze všech. Potkává se s top mančafty, které hrají o poháry. Herní projev neodpovídá bodovému zisku," dodal Vrba.

"Čeká nás další mimořádně silný a kvalitní soupeř, ale musíme udělat vše pro to, abychom se zvedli. Snažíme se pracovat na zlepšení. Víme, že se musíme vyvarovat chyb v defenzivě, pokud chceme uspět. Nejde však všechno přebudovat ze dne na den. Přesto se pokusíme Plzeň překvapit a zabodovat," kontroval karvinský lodivod Roman Nádvorník.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články