Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Liberec prohrával 0:3, ale nakonec udolal Mladou Boleslav v penaltách

Fotbalisté Liberce utekli v přípravě z lopaty Mladé Boleslavi. Při přípravném turnaji v Benátkách nad Jizerou prohrávali v 73. minutě už 0:3. Po 90 minutách skončil zápas nakonec 3:3. V penaltovém rozstřelu Severočeši zvítězili 5:3.

Je nám líto, video expirovalo.
Liberec porazil Boleslav po penaltách

Mladou Boleslav poslal do vedení krátce před koncem úvodního dějství Krobot. Na jeho trefu navázali po změně stran spoluhráči Šimek a Ladra. Za Liberec se poté prosadil Rondič, zbylé dvě branky dali Severočeši v úplném závěru. Nejprve opět skóroval bosenský útočník a po něm Kozák. Rozhodující penaltu Slovanu proměnil Doumbia.

"Vypadalo to s námi špatně, ale pomohli nám střídající hráči. Šli jsme za vyrovnáním a toho si cením. Kluci nechtěli prohrát. Nakonec je to odměnilo v závěru, když jsme to dotáhli do remízového stavu. Myslím, že psychická výhoda se projevila i v penaltách, když všichni proměnili," citoval klubový web trenéra Liberce Luboše Kozla.

Mladá Boleslav - Liberec 3:3 (1:0), na pen. 3:5

Branky: 44. Krobot, 56. Šimek, 73. Ladra - 74. a 90. Rondič, 90.+1 Kozák, rozhodující pen. Doumbia.

M. Boleslav, I. poločas: Šeda - Krobot, Suchý, Donát, Preisler - Pech, Rolinek, Matějovský, Mašek, Skalák - Jahič. II. poločas: Mikulec - Šimek, Karafiát, Coňk, Látal - Fulnek, Dufek, Stránský, Dancák, Vaníček - Ladra Trenér: Hoftych.

Liberec: Vliegen - Gebre Selassie, Plechatý, Prebsl, Mészáros (72. Lehoczki) - Tiéhi, Varfolomejev (58. Polyák) - Ghali (58. Gembický), Frýdek (72. Doumbia), Višinský (72. Rondič) - Rabušic (58. Felipe). Trenér: Kozel.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články