Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Liberec si přiblížil play-off. S Královskými Vinohrady smazal třígólovou ztrátu a přestřílel je 6:5

Důležitou výhru zaznamenali florbalisté Liberce. Ve 24. kole Superligy v přestřelce uspěli s Královskými Vinohrady 6:5. Přitom po první třetině ztráceli 0:3, v průběhu druhé části 2:4, přesto berou tři body díky trefě Jakuba Kopeckého dvě minuty a šest sekund do konce základní hrací doby. Liberec si pojistil osmou příčku zajišťující postup do play-off a na deváté místo má náskok devíti bodů. Pražský celek naopak neunikl z jedenácté příčky, která znamená boj o udržení.

Radost libereckých florbalistů
zdroj: ČTK autor: Luděk Peřina

Duel se hrál při oslavách 25. výročí libereckého klubu v Home Credit Aréně před 362 diváky. Domácí v něm po první třetině prohrávali 0:3, ale dokázali vývoj otočit. Třemi body za dvě branky a jednu asistenci se na tom podílel Petr Salát, stejnou bilanci měl v dresu poražených Lukáš Gregor. Severočeši zabrali po šesti porážkách, při kterých nezískali ani bod.

"Tvrdá práce na trénincích se konečně projevila bodově. Soupeře jsme pustili v první třetině do zápasu a čtyřicet minut jsme museli už poněkolikáté v sezoně otáčet. Nasazení ve druhé třetině bylo hodno play-off. Hráčům patří velké díky, ale musíme pracovat tvrdě dál," řekl asistent trenéra Liberce Filip Hanžl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Královské Vinohrady

Tipsport superliga florbalistů - dohrávka 24. kola:

FBC Liberec - Sokol Královské Vinohrady 6:5 (0:3, 3:1, 3:1)

Branky: 21. a 43. Salát, 30. Kološ, 34. Rozkovec, 50. Valeš, 58. J. Kopecký - 12. a 55. L. Gregor, 13. M. Jelínek, 19. Z. Stuchlík, 32. O. Stuchlík.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články