Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Bohemians rozhodli o výhře nad Chodovem devět sekund před koncem

Florbalová superliga načala poslední 26. kolo základní části. Domácí Chodov měl ideální příležitost na poslední chvíli vylepšit svou pozici v tabulce, ale proti Bohemians se mu to nepovedlo, když soupeři podlehl 4:6. Hosté, kteří zůstávají ve hře o třetí místo, rozhodli pouhých devět sekund před koncem, poslední gól padl ihned po buly do prázdné brány.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chodov – Bohemians

Bohemians po svém posledním vystoupení v základní části zvýšili náskok na třetím místě před čtvrtým Tatranem Střešovice na rozdíl pěti bodů. Dvěma góly a asistencí se na výhře podílel Matěj Pěnička, gól a dvě přihrávky zaznamenal Filip Forman a dvakrát skóroval za vítěze Matyáš Krebner.

Bohemians zůstanou třetí jen v případě, že Tatran ve středu s Pardubicemi a v neděli se Spartou získá dohromady maximálně čtyři body. Pátý Chodov, který už také v dlouhodobé části dohrál, může klesnout, když vyhraje Sparta v základní hrací době.

Livesport superliga florbalistů - předehrávka 26. kola:

Chodov - FBŠ Bohemians 4:6 (2:3, 2:0, 0:3)

Branky: 7. J. Bauer, 20. Ondrušek, 28. Majer, 37. Eremiáš - 8. a 11. Pěnička, 49. a 60. M. Krebner, 8. Tomčo, 60. F. Forman.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články