Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Nash bude závodit v Evropě. Pojede Světový pohár v Bernu

Kateřinu Nash čeká po delší době start na evropské půdě. Po dvou odjetých závodech se první žena hodnocení Světového poháru postaví na start ve švýcarském Bernu. Ve hře je i účast české cyklokrosařky v závodu v Táboře, který bude na programu v listopadu. Přímý přenos sledujte v neděli 20. 10. od 13:00 na webu ctsport.cz.

Kateřina Nash
zdroj: ČTK autor: Červený Michal

Držitelka dvou bronzů z MS v USA skvěle načala. Nejprve v Iowě skončila druhá, ve Waterloo zvítězila a po dvou z devíti závodů vede. "V Americe zajela Katka super výsledky, získala do svého držení bílý dres a já věřím, že ho bude chtít hájit co možné nejdéle," řekl Dlask.

Nash podle jeho informací dorazí pouze na závod a ihned se vrátí do zámoří, ale ve hře je možnost, že by se představila rovněž v závodě SP v Táboře, který se pojede v polovině listopadu. "Ta šance tam je, ale do závodu zbývá ještě pět týdnů. Katka to má nabité, v zámoří má povinnosti. Všechno je to na ní, jak se rozhodne," uvedl Dlask.

Je nám líto, video expirovalo.
Nash se po triumfu ve Waterloo dostala do čela cyklokrosového SP

Věří také, že Nash bude součástí výpravy do švýcarského Dübendorfu, kde se začátkem února příštího roku pojede mistrovství světa.

"Doufám, že to tak dopadne. Věřím, že když začala sezonu takhle, bude chtít ve Švýcarsku určitě jet a bude mít na to i výkonnost. To je ale ještě hrozně daleko a za tu dobu se může stát ledacos," konstatoval Dlask.

Na posledním MS v Dánsku, které bylo jejím dosud posledním evropským startem, skončila Nash dvacátá.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články