Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v alpském lyžování

Harden proti bývalému celku zklamal. Brooklyn si veze z Philadelphie výhru

Plán zazářit proti bývalým spoluhráčům mu nevyšel. Jamesi Hardenovi se proti Brooklynu střelecky nedařilo a nevedlo se ani jeho Philadelphii, která podlehla Nets vysoko 100:129. Ve druhém zápase čtvrtečního programu NBA si Golden State poradil 113:102 s Denverem.

James Harden z Philadelphie (vlevo) v utkání proti Brooklynu
zdroj: ČTK/AP/ autor: Matt Slocum

Sixers v utkání ani jednou nevedli, naopak ztráceli až 36 bodů a už první čtvrtinu nezvládli jasně 23:40. "Neměli jsme v sobě jiskru, kterou jsme potřebovali," řekl James Harden, kterého Philadelphia nedávno získala právě z Brooklynu.

Zápas proti jeho bývalému týmu mu však vůbec nevyšel. Za 28 minut trefil pouze tři ze 17 střel z pole a zůstal na 11 bodech. Jediným hráčem domácích, jenž snesl přísnější měřítko, byl Joel Embiid se ziskem 27 bodů a 12 doskoků.

Brooklyn táhl hvězdný střelec Kevin Durant s 25 body, 14 doskočenými míči a sedmi asistencemi. Přidali se k němu také Seth Curry (24 bodů), Kyrie Irving (22) a sedm bodů i doskoků nasbíral Andre Drummond.

Vítězství si po vydařeném druhém poločase připsal i Golden State, který šel sice proti Denveru do šatny se ztrátou devíti bodů, hned třetí čtvrtinu však ovládl 37:24. Soupeř sice dokázal v poslední části vyrovnat, ale hosté i díky 34 bodům Stephena Curryho vyhráli.

Výsledky NBA:

Denver - Golden State 102:113, Philadelphia - Brooklyn 100:129.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články