Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Softbalisté podlehli Novému Zélandu a čeká je duel o bronz

Softbalisté prohráli na závěr bojů ve skupině Interkontinentálního poháru v Praze s Novým Zélandem 0:7 po páté směně. Úřadující mistry Evropy nakonec čeká souboj o třetí místo proti Argentině a vzhledem k počasí se tak neodehrají původně naplánované semifinálové duely. Přímý přenos sledujte přibližně od 17:50 na programu ČT sport a na webu ctsport.cz, finále Nový Zéland – Japonsko můžete sledovat exkluzivně na webu už od 15:30.

Čeští softbalisté
zdroj: mensworlds2017 autor: Maddy Flanagan

"Postup do semifinále je úspěchem, protože jsme vyřadili Američany, světové šestky. Za cíl jsme si tady dali medaili a play-off znamená dva pokusy ji získat. Věřím, že to dokážeme," řekl po utkání trenér Tomáš Kusý.

Před zápasem s Novým Zélandem se o slavnostní nadhoz, tedy jeho chycení, postaral bývalý hokejový brankář Dominik Hašek. V utkání, v němž Češi šetřili některé hráče na semifinále, pak viděl jen jediný český odpal, který zaznamenal Petr Vácha v úvodu páté směny. Black Sox, jak se novozélandské reprezentaci přezdívá, získali tři ze sedmi bodů díky dvěma homerunům.

"Zvítězili jsme, ale nebylo to jednoduché," řekl trenér Nového Zélandu Darryl Marino a k původně plánovanému semifinále dodal: "Víme, že bude nadhazovat vaše jednička Holobrádek, a ten nám postup do finále rozhodně zkomplikuje."

Je nám líto, video expirovalo.
Nový Zéland – Česko

Hlavní zprávy

Nejčtenější články