Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ESA logistika Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Opatrný ze Zelinkovou si po olympijské kvalifikaci spravili chuť, na Grand Prix v Budapešti oba bodovali

Parkurová Velká cena v Budapešti se pro české jezdce stala malou cenou útěchy. Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková, tedy dva členové týmu, který se v pátek marně pokoušel kvalifikovat na olympijské hry, obsadili v Grand Prix druhé a čtvrté místo.

Je nám líto, video expirovalo.
Českým jezdcům se na Grand Prix v Budapešti dařilo

V rozeskakování závodu, který se započítává do světového poháru, oba Češi zaznamenali po jednom shození. Zelinková tak skončila druhá a Opatrný čtvrtý.

"Já si samozřejmě vážím každého dobrého umístění v Grand Prix. Je to odměna za moji celoroční práci a musím si to teď užívat," uvedla Zelinková.

Vítězství ukořistil domácí Gábor Szabo s klisnou Timpex Bolcsesz. Ten využil poslední startovní pozice, vsadil na jistotu a dojel v pomalejším tempu jako jediný bez chyby.

Bez adeptů olympijského startu se představila domácí parkurová špička v šestém kole Českého skokového poháru ve Zduchovicích.

Jaroslav Jindra sice pohárový závod nevyhrál už šest let a v letošní sezoně dokonce vůbec nebodoval, ale to všechno už je minulost.

Na stupně vítězů totiž dostal oba své koně – nakonec třetího Caracase a vítězného Clarentina. Mezi ně se vměstnal Rudolf Doležal, který s Jindrou prohrál o pouhou setinu sekundy.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články